Vi vann!

amnell
Stora Entreprenörsdagen Pris

Prispåsen: Samsung Galaxy SII, 4G-modem, 1 års abbonemang, Idébok, Frank(!) och en mössa.

Då var det äntligen dags för den Stora Entreprenörsdagen ute på Tylösand. Som vi har skrivit tidigare så är vi ett av tio bidrag som gått vidare till final på Stora Entreprenörsdagen.

Dagen började med att vi träffade representanter från Tele2 och övriga som höll i eventet. Vi fick veta hur hela tävlingen skulle gå till och gick igenom dagens schema. Efter det var det dags för lunch innan dagen officiellt drog igång.

Vi fick, tillsammans med de övriga 300 gästerna, ta del av flera intressanta föreläsningar från bland annat Torsten Jansson (New Wave Group) och Alexander Bard.

När alla föreläsningar var färdiga var det dags för själva pitchandet. Alla nominerade fick 3 minuter vardera för att pitcha sin affärsidé. I juryn satt representanter från Science Park och Tele2 Business samt Åsa Keller, VD Homemaid och Hans Möller, Ordförande i SISP.

I publiken satt ungefär 300 personer  En ovan situation för oss båda och vi var självklart lite nervösa inför pitchen. Tre minuter flög iväg som bara den, men det kändes som att vi hade fått fram det vi ville och vi kunde bara vänta på att juryn och publiken skulle säga sitt om vilka som förtjänade en plats i entreprenörsprogrammet. En nervös mingelpaus senare stod vi på scen igen, nu som vinnare!

Vi ser fram emot ett år tillsammans med Tele2 och det ska bli spännande att se hur programmet kan hjälpa oss framåt mot våra mål.

Nu kör vi!