Vi har det du söker

Under de år vi har arbetat som konsulter inom apputveckling har vi samlat på oss många värdefulla erfarenheter som vi tar med oss in i nya projekt. Vi har erfarenheter från både stora och små projekt och kan ansvara för såväl hela apputecklingen eller som en del i ett större team.  Vår erfarenhet gör att vi kan hjälpa dig ta kloka beslut i utvecklingsprocessen och hålla nere kostnader samt säkerställa att en kvalitativ applikation levereras.

Vi kan bland annat hjälpa dig med

  • Apputveckling för iPhone och iPad
  • Apputveckling för Android
  • Grafisk design och gränssnitt
  • Projektledning
  • Föreläsningar och seminarier

Kvalité, användarvänlighet och kundnytta

Vi brukar säga att vi inte utvecklar skräp. Anlitar du oss så får du en app med kvalité ut i fingerspetsarna. Vi blir ofta väldigt engagerade i våra projekt och vi vill helt enkelt kunna vara stolta över vad vi levererar.

Tidigare projekt

Som apputvecklare får vi ständigt nya spännande uppdrag, stora som små, men vi har några projekt som vi är extra stolta över att ha arbetat med. Bland annat så har vi utvecklat en iPad-applikation för ett av Sveriges största medicintektiska företag, Getinge AB. I applikationen kan företagets säljare enkelt visa produktblad och presentationer för potentiella kunder, direkt ute på mässgolvet eller på ett viktigt möte.

Under mer än ett och ett halvt år har vi även ansvarat för apputvecklingen för världens smartaste alkoholmätare. Vi har utvecklat bakomliggande system samt ansvarat för apputvecklingen för såväl iPhone som Android.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående apputveckling eller ett potentiellt projekt. Du kan kontakta oss via mailformuläret nedan. Du kan även hitta våra kontaktuppgifter under kontakta oss.

Ditt namn

Din epost

Ditt telefonnummer

Meddelande